top of page
valckiers_realisaties

ONZE REALISATIES

Renovati badkamer
valckiers_renovatie
valckiers_renovatie

Renovatie badkamer in Breda (NL)

Met trots presenteren wij onze recente renovatie in Breda! Onze klant wilde geen gat in de voorgevelmuur, dus hebben wij creatieve oplossingen gezocht en een mooie schacht ontworpen voor de optimale plaatsing van de douche. Daarnaast hebben we een ventilatiekanaal gemaakt en verfraaid met sfeervolle ledspots. De badkamer is niet alleen functioneel, maar ook visueel verfraaid. Laat ons ook jouw badkamer transformeren tot een plaats van ontspanning en stijl!

Vraag steeds vrijblijvend een offerte aan ons!

Vloerentegelwerken

Toilet renovatie met vloer- en tegelwerken

Een recent vloer- en tegelproject van een toilet in Lille was een opdracht met een prachtig resultaat. De klant wilde een moderne en luxe uitstraling voor hun toiletruimte creëren. Hierbij is de vloer mooi betegeld en de muren bekleed met elegante tegels. Het toilet en de wastafel zijn vervangen door nieuwe en moderne modellen. Het verlichtingsplan is aangepast om een optimale verlichting te creëren.

 

Het resultaat was een toiletruimte met een high-end uitstraling en optimale functionaliteit voor de klant.

valckiers_renovatie
valckiers_renovatie
Algemenerenovatie
valckiers_tuin
valckiers_tuin

Heraanleggen van tuin

Transformeer uw kleine tuin in een oase van rust met onze professionele aanpak! Door slim te spelen met verschillende niveaus, materialen en planten creëren ze een tuin die u helemaal naar uw wens inricht. Met het verwijderen van de oude klinkers en het plaatsen van xxl-tuintegels ( forza-gress out bluestone light 90x90 dikte 18mm, geplaatst op schluter ditra-drain drainagemat ) garandeerden wij onze klant een tuin die niet alleen mooi is, maar ook praktisch en duurzaam.

Laat u verrassen door onze creatieve oplossingen en laat uw kleine tuin opbloeien tot een waar hoogtepunt. 

 

Wij garanderen u een tuin die aan al uw wensen voldoet en u jarenlang plezier zal bieden.

valckiers_contacteer ons

Actief in België & Nederland
Transparante prijzen

Één aanspreekpunt

bottom of page